Весь Бобруйск |
|
||||
|
||||
Цитата:
Он,правда,тоже не совсем обычный.У него восемь детей и уже девять внуков. |
|
||||
|
||||
Учили,учили всему. за 45 минут я постиг образцовое ведение стрльбы из СВД-1,
Через 5 месяцев, сдав на отлично итоговую проверку я был отправлен капралом в карантин.А желание к учебе и постижению всего нового пробуждали дяди Дембеля,этим людям спустя стлько лет я благодарен за их неутомимую жажду привить мне знания,смекалку и прочие навыки которые до сей поры помогают в жизни. |
|
|||
|
|||
Можа ведаеце, што рабіць?
На здымках фільма пра вайну па сцэнару, мяне павінны былі забіць. Было 8 дубляў, пасьля якіх я аднім вухам амаль нічога не чую. Ужо прайшло 4 дні... Спачатку думаў, што пройдзе, а зараз і ня ведаю... Можа хто з Вас лекар? Ці ведае, што рабіць? Я на Беларусі буду толькі праз тыдзень, таму у шпіталь пайсьці не магу...
|
|
||||
|
||||
На показательных выступлениях получил в ухо, текла кровь думал порвал перепонку через месяц все прошло.(не мыл ухо месяц в МСБ лор вытащил пробку)
|
|
|||
|
|||
Дзякуй. Буду спадзявацца, што пройдзе...
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Покажись доктору бязательно. А у нас еще снимают кино про войну?!?
|
|
|||
|
|||
Не ў нас- у Польшчы... на тэму беларускай антыфашысцкай і антыбальшавіцкай партызанкі...
|
|
|||
|
|||
Вельмi цiкава, гэта, хiба пра Армiю Краёву. Якi час? 39, 41, 44, 45, а можа 57-мы?
|
|
|||
|
|||
Беларуская Краёвая Абарона. Шчыра кажучы, яны былі больш антыбальшавіцкія чым антыфашысцкія, але на той час камуністычная пагроза была большай. 1944
|
|
||||
|
||||
Цитата:
Полностью,мне здаеца,"крыша поехала". |
|
||||
|
||||
Цитата:
Полностью,мне здаеца,"крыша поехала". |
|
|||
|
|||
Вельмi трагiчны час, каб яго пауней асэнсаваць - трэба тэрмiн. Гэтыя людзi хацелi для сваей айчыны нечага лепшага за камунiстычны лагер. Таму яны i трапiлi у рады здраднiкау беларускага народа. У канцы 44 з iх у Нямеччыне была сфармiравана дывiзiя "Беларусь", якая, прауда як i власауцы на усходнiм фронце не змагалася, вельмi памяркоуна са зброей здалiся амерыканцам у лютым 45. Большая частка з iх паспела паваяваць на старане амерыканцау i праявiла сабе геройскi пад Монта-Касiна, дзе палег польска-беларускi корпус, тым самым крывей аплацiушы магчымасць не вяртацца на радзiму (была такая дамоуленасць памiж саюзнiкамi). Тыя хто застуся жыць - дажывюць свой век у Англii...
|
|
||||
|
||||
vitja-knd, сегодня 20:11
Я думаю ты не оправдываешь их,а просто констатируешь данный факт.
|
|
|||
|
|||
Не берусь никого оправдывать да и судить тоже не берусь. Время потому и было страшным, что не оставляло выбора. Нет, выбор все же был - умереть или нет. Так что там поляки за кино снимают, Алесь? Небось социальный заказ заокеанских друзей?
|
Социальные закладки |